Drank reviews: donkere rum & jagermeister

0
501

Tegenwoordig is het heel makkelijk om drank te bestellen op het internet. Hier zitten ook veel voordelen aan verbonden als je het vergelijkt met drank kopen in een slijterij. Je hoeft namelijk niet meer te wachten en je hoeft niet meer de deur uit. Je hebt op het internet een heel ruim aanbod en je kunt makkelijk drank bestellen bij verschillende aanbieders. Toch kan het ruime aanbod soms lastig zijn en kan het zijn dat je geen keuze kunt maken. Welke drank wil je nu bestellen en wat is nu precies lekker? Het kan daarom handig zijn om een review te krijgen over bepaalde dranksoorten, zodat je beter een beslissing kunt nemen. Wil jij een review over donkere rum & jagermeister? In dit artikel vertellen we meer over deze dranksoorten, zodat je er alles over te weten komt.

Review donkere rum

Veel mensen denken bij rum gelijk aan het merk Bacardi en aan de witte rum. Toch is witte rum niet de enigste rum soort en is er ook een donkere rum. Witte rum is vooral bedoeld om te mixen met andere drankjes, maar dit is niet het geval met een donkere rum. Een donkere rum wordt ook wel bruine rum genoemd en heeft juist een sterke en stevige smaak. Deze donkere rum kan gebruikt worden in cocktails, maar kan ook prima puur gedronken worden. Het is een iets langere gerijpte rum en hierdoor heeft het ook een veel sterkere smaak dan witte rum. Ben jij op zoek naar een zoet, tropische, boterachtige drankje? Dan is donkere rum zeker wat voor jou en je kunt het eenvoudig online bestellen. Er is wel een keuze uit verschillende merken en hier moet je natuurlijk goed naar kijken. Je kunt de donkere rum ook geweldig goed mixen met andere frisdranken en dat geeft ook een heerlijke smaak.

Review jagermeister

Soms zijn er van die tijden dat je wel een keer zin hebt in een shotje. De meeste mensen gebruiken voor een shotje jagermeister en dat is ook niet zonder reden. Jagermeister is een heel bekend drankje afkomstig uit Duitsland. Jagermeister heeft een hele sterke smaak en dat komt door de 50 verschillende kruiden die erin zitten. Het werd daarom ook eerst gebruikt als een medicijn, maar tegenwoordig zie je het vaak terugkomen in shotjes. Dit komt ook doordat jagermeister een alcoholpercentage heeft van ongeveer 35%. Kijk op het internet naar de verschillende merken en zoek een lekker merk uit.

Vorig artikelwat is chartaal geld?
Volgend artikelKleding voor mannen