Even flink groeien

0
451

Sport en -fitnesstrends zijn alsmaar groeiende. Je ziet steeds vaker mensen meedoen en vertellen over populaire manieren van eten en sporten. Nou is dat niet heel gek, want wanneer iets goed werkt deel je dat toch? En als je iets vindt wat voor een ander goed werkt zou dat ook zomaar voor jou kunnen werken tot hetzelfde effect. In het geval je achterloopt op een van de nieuwste trends in fitness is dit de perfecte plek om je even in te lezen.

Hét nieuwe hulpmiddel

Fitness is een erg populaire manier om spiermassa op te bouwen. Er wordt hard gewerkt en gezweet om het ideale figuur te bereiken, mocht dat nou een afgetraind lijf zijn of een bredere postuur. In het geval je benieuwd bent naar een methode om harder te kunnen sporten en de opbouw van spiermassa te versterken is creatine een zeer populaire optie. Creatine stimuleert explosieve inspanning tijdens het sporten en de groei van spieren. Ook helpt het in het verlengen van de duur van trainingen en neemt het al effect bij een dagelijkse inname van zo’n drie gram.

Er zijn verschillende soorten creatine op de markt. Een van de meest zuivere vormen hiervan is creatine monohydrate. Het poeder van deze soort is enorm fijn, waardoor het gemakkelijk oplost in water of sportdrank. Veel winkels raden dit product dan ook sterk aan. Een van deze winkels is houseofnutrition.nl. Zij hebben een erg uitgebreide selectie merken en soorten creatine om uit te kiezen.

Veilig gebruiken

Het gebruik van creatine is zeer populair op het moment. Wel is het handig om te weten hoe je dit verantwoordelijk en juist gebruikt. De meeste trainers en sites raden de eerste drie dagen een dagelijkse inname van vijf gram creatine op een vast tijdstip aan. Hierna moet je deze inname onderhouden. De geschatte tijd waarin je duidelijk de effecten zal merken van creatine betreft ongeveer dertig dagen. Wel is naast de inname van creatine het ook van groot belang dat je genoeg eiwitten/ proteïne binnenkrijgt zodat je spieren de benodigde stoffen krijgen om te kunnen herstellen.

Als laatste

Dus als je van plan bent breed te worden, of gewoon wat meer definitie in je spieren wil brengen is creatine een erg valide optie. Er zijn veel soorten en merken dus lees je wel even in over wat je nou koopt als je een merk of type creatine gevonden hebt dat je aanspreekt. Nou alleen nog even je tas inpakken en op naar de sportschool!

Vorig artikelEen zzp platform zal voor diverse voordelen gaan zorgen
Volgend artikelEen silent disco regelt een geweldig stil evenement!