Verras je klanten met een origineel relatiegeschenk!

0
326

Heeft jouw bedrijf iets te vieren of wil jij graag je klanten, vrijwilligers, betrokkenen of belanghebbenden verrassen tijdens een speciale gelegenheid? Lees dan vooral even deze blogpost! Hierin vertellen we je het effect van het geven van een relatiegeschenk en geven we je allerlei inspiratie. Zo wordt het geschikte relatiecadeau vinden je een stuk makkelijker gemaakt.

Het effect van een zakelijk cadeautje op z’n tijd

Veel bedrijven vinden het leuk om een relatiegeschenk te geven op z’n tijd. Met dit cadeautje laten ze bijvoorbeeld aan hun klanten zien dat ze aan hen denken tijdens een speciale gelegenheid. Ook straal je met het geven van een relatiecadeau uit dat het goed gaat met je bedrijf. Verder is het als het ware een manier om aan relatiemarketing te doen, aangezien je cadeautje vaak is bedrukt met een naam, logo of typerende quote. Het geven van een zakelijk cadeau is volgens vele ondernemers dan ook een belangrijk onderdeel van het ondernemerschap.

Leuke cadeautjes om te geven

Wil jij een cadeautje geven dat populair is en bij veel mensen in de smaak zal vallen? Denk dan bijvoorbeeld eens aan het geven van een cadeautje dat in de zakenwereld goed van pas komt. Geef bijvoorbeeld een USB-kabeltje, powerbank, muismat, notitieboek, pen, waterfles of mok. Al deze leuke items kun je laten voorzien van je eigen persoonlijke branding. Zo kun je alleen een naam plaatsen, een logo of quote óf je doet het natuurlijk allemaal! Wil je iets anders? Dan is een fles laten bedrukken een origineel relatiegeschenk om te geven! Kies voor een standaard fles waarbij je het etiket kan personaliseren of ga voor nog iets uniekers en ontwerp de gehele fles zelf. Zo kies je bijvoorbeeld de vorm van de fles en de kleur van het glas en voorzie je de fles natuurlijk weer van een persoonlijk etiket. Ook de inhoud van de fles is zelf te kiezen. Vul je relatiegeschenk met heerlijke wijn, cava, champagne, bier of een non- alcoholische drank. Of ga jij liever voor een fles olijfolie van de beste kwaliteit? Aan jou de keuze!

Wanneer is het tijd voor een relatiegeschenk?

Natuurlijk mag je als bedrijf helemaal zelf bepalen wanneer je besluit je klanten te verrassen met een zakelijk cadeau. Populaire momenten om een cadeau te geven zijn rond sinterklaas, kerst, de jaarwisseling, Pasen, koningsdag enzovoorts. Maar ook wordt een relatiegeschenk vaak gegeven als bijvoorbeeld jubileum cadeau bedrijf. Een fles met lekkere inhoud geven, komt in allerlei situaties wel van pas. Zeker wanneer er iets te vieren is! Ontdek alle opties zelf en neem eens een kijkje op de website. 

Vorig artikelEen silent disco regelt een geweldig stil evenement!
Volgend artikelDe nieuwste trends in Diadora herensneakers: stijlvol en comfortabel!