Een haartransplantatie ondergaan in Turkije

0
490

Er zijn onwijs veel Nederlanders die niet helemaal tevreden zijn over hun hoofdhaar en graag een haartransplantatie willen ondergaan. De meeste Nederlanders vliegen hier helemaal voor naar Turkije en dat heeft ermee te maken dat het in Turkije duizenden euro’s goedkoper is dan in Nederland. Wil je ook een haartransplantatie ondergaan en dit graag in Turkije willen laten doen? Dan is het handig om dit artikel eens te lezen. Je vind hier meer informatie over het ondergaan van een haartransplantatie in Turkije. 

 

Is het altijd goedkoper?

Als je naar Turkije wilt gaan voor een haartransplantatie omdat het goedkoper is, dan wil je natuurlijk ook weten of het altijd goedkoper is. Het is dan ook belangrijk om te weten dat het bijna altijd goedkoper is. Hoe dat mogelijk is? Nou, de nodige materialen en uurlonen liggen in Turkije een stuk lager dan in Nederland. Er zijn wel enkele inclusieve cosmetische klinieken in Turkije en deze kunnen soms duurder zijn dan in Nederland. Dit gaat dan wel vaak om de beste cosmetische klinieken van Turkije. 

 

Wat zeggen Nederlandse cosmetische chirurgen?

Cosmetische chirurgen in Nederland raden het altijd af om naar Turkije te gaan voor een haartransplantatie Turkije. Dat heeft er voornamelijk mee te maken dat ze denken dat de artsen in Turkije niet goed opgeleid zijn of juist niet gespecialiseerd genoeg zijn. Dit is zeker niet waar, het is zelfs zo dat de cosmetische artsen in Turkije vaak beter zijn dan de cosmetische artsen in Nederland. Turkije staat wereldwijd bekend hierom en daarom komt iedereen over de hele wereld naar Turkije voor het ondergaan van een cosmetische ingreep. Het is in Turkije fabriekswerk geworden en de cosmetische artsen hebben daardoor dus ook veel meer ervaring dan cosmetische artsen in Nederland. 

 

Ben je goed beschermd?

Wanneer je een FUE haartransplantatie in Istanbul wilt ondergaan, dan kan er natuurlijk wat misgaan. Het is en blijft een cosmetische ingreep. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat je niet beschermd bent volgens de Turkse wetten. In Nederland zijn er allerlei verschillende wetten die patiënten en consumenten beschermd. Mocht er wat mis gaan bij een kliniek in Nederland, dan is het vaak mogelijk om de cosmetische kliniek daarvoor aansprakelijk te stellen. Helaas is dat niet of moeilijk mogelijk in Turkije. Vind je het belangrijk om goed beschermd te zijn? Dan is het aan te raden om een cosmetische ingreep in Nederland te ondergaan. 

Vorig artikelWhey isolaat vs whey protein: de verschillen op een rij
Volgend artikelPolo Shirts: Stijlvolle en Comfortabele Keuze voor Elke Gelegenheid